25 August 2012

Sign Your Name :')



Helloooooooooooo gaissss :*
Hahaha pahal aku letak gambar ni eh? Hahaha idk lah kan. Nampak mcm....... kangaroo kan? -,- 
And btw ini gambar masa baru balik dari Penang masa Raya ke 3 lepas. Semuanya kerja cousin-cousin tercinta. Hahaha. Andddddd btw nampak tak sign name tu? FH? Haha siapa?
He's em em em.... Hahaha only a friend maybe :) Yes, frienddddd :')
Takboleh anggap lebih dari tu rite? Hahaha kayyyy. Aku perempuan, so malas cakap banyak.
Hahahaha k.
22 Mei 2012, a day after my Birthday. Knowing each other. Blablabla.  Hahaha entahlaaaaahhhh. 
Blablabla taknak ingat cerita lama sebenarnya. Kang ada yang kata aku itu ini. Sosial. So hahahahahha apa aku ni -,- Sign name only a sign name maybe? 

"I'm making a sign of your name not only on this picture, but i had sign your name, draw your name in this deeply heart for a long time ago." 

Hahahaha kayyyyyyyy. Jangan gelak please? I'm serious. Lol. Hahaha itu yang aku nak cakap sebenarnya. Bangga tak bangga tak? Tak? Okay nevermind. Biarlah gambar ni tak comel mana pun tapi yang penting is nama yang aku tulis tuuuuuuuu :) Sampai bila pun aku takkan delete. Even kalau nanti...... Hmm k.

"What comes around, goes around."

Mak aku cakap. Hahaha k.
Evennnn kekadang sakithati, marah semua adaaaaaaa, tapi lepastu bila fikir balik rasa menyesal. Aku ni mcm tak hargai orang lain kekadang and I wonder orang hargai aku ke bila aku sayang? Kekadang fedup. Hahaha k. Malas cerita panjang. Kang ada pulak orang bising kan?

"Crush ialah suka seseorang tak lebih dari 4 bulan, kalau lebih ia dipanggil Love."

Yeayyy terbongkar jugak akhirnyaaa apa topik yang aku tengah cakap sebenarnya! Hahaha k.
Crushhhh? Dulu aku tak percaya sebenarnya ni semua tapi bila dah kena dkt batang hidung sendiri. Hahahaha okayyyy apa yg aku cakap dulu tuu act aku memang bengong plus plus. 

Ini berani mati punya post. Pasal Crush. Hahaah agak gila. Tapi dah aku taktahu nak updated apa, tapi nak updated jugaaaaaaaaaaaak! Haahhaha sedih tak yang atas-atas tu? Sambil dgr lagu blog ni pulak en? Haaaaaaahhhhh nak nangis ni. Hahahaha k.


Ini baru reaaaaaaaal. Hahaha telah aku MMS kan gambar ni kepada dia. Errrrrrrrrr dia yg mintak. okay. hm nevermind. tak kisah. hm. okay. Nampak nama tu? Actually taknak upload kt mana-mana sbb ada jelas nama dia tapi hm naik pekasam dah aku save dlm phone. Rasa nak upload jugaaaaaaaak ;(

Awak, jangan marah kay? Tak ada siapa pun nak bising sbb kita hanya KAWAN rite :)

                          
Naaaaaaaaaaaaah kangaroo seekor lagi -______-
Thats all. Aku pun taktahu apa yg aku merepek ni. Hahahaha whatever ah.
*SORRY SEBAB DLM POST NI ADA BANYAK "HAHAHAHA K"* -____-
Kang tak ada Hahahaha k tu kang kata aku jiwang buat serious pulak kan.
Okayyyyyyy ah. Assalamualaikum!
Anddddd Crushhhh, neither you read this or not, I'm sorry for making this annoying post.
Byebyeeeeee :*




No comments: